×

Limburgse roombodem gevuld banketbakkersroom, daarover perenbavarois bereid met dagverse peren, afgewerkt met een caramelspiegel en rozetten.

Allergene Stoffen:

Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs

Bewaaradvies

Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoopdag nog 2 dagen houdbaar.

Bereidingswijze

Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden

 

 

 

Peren Caramel vlaai

De bodem van deze vlaai is gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom. Hierover ligt een laag peren bavaroise, met daarover een laag caramel. Voor 12 uur besteld, de volgende dag bij U thuis

€ 16,75

Hele vlaai € 16,75
Halve vlaai € 8,75

Bezorgen
thuis of op het werk
Elke dag vers
dageijks dagvers geleverd
Voor 12 uur besteld
is morgen in huis
Copyright Supervlaai Nederland