Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Raster- en kruimelvlaaien

In onze selectie van Raster- en Kruimelvlaaien vind je de eenvoud en schoonheid van traditioneel bakken. De Rastervlaaien, met hun fijne, kunstig gevlochten bovenlaag, bieden een fijne knapperige textuur die perfect samengaat met de smakelijke vullingen. Aan de andere kant zijn onze Kruimelvlaaien bekend om hun heerlijke, royale kruimeltopping die een aangename crunch en smaak toevoegt aan elke hap. Of je nu kiest voor de verfijnde elegantie van een Rastervlaai of de huiselijke charme van een Kruimelvlaai, je proeft de ambacht en traditie in elke punt.

10 producten
Abrikozen Rastervlaai
Abrikozen Kruimelvlaai
Kersen Rastervlaai
Kersen Kruimelvlaai
Appel Kruimelvlaai
Appel Rastervlaai
Room Kruimelvlaai
Pruimen Rastervlaai
Bourgondische Kruimelvlaai
Ananas Rastervlaai

Ontdek de wereld van Supervlaai's raster- en kruimelvlaaien

Bij Supervlaai brengen we de traditionele smaken van Limburg naar je toe met onze authentieke collectie raster- en kruimelvlaaien. Onze raster- of ruitjesvlaaien, met hun kenmerkende deegpatroon, en onze kruimelvlaaien, rijk bestrooid met heerlijke kruimels, zijn een ode aan het ambachtelijke bakkershandwerk. Elke vlaai wordt vers bereid met de beste ingrediënten, waardoor je kunt genieten van de authentieke smaak van Limburg, waar je ook bent.

Wat zijn Rastervlaaien en Kruimelvlaaien?

Een rastervlaai onderscheidt zich door het kenmerkende rasterpatroon op de bovenkant. Het deeg wordt in dit patroon geknipt en vervolgens over de bodem met vulling gelegd. Voordat de vlaai de oven in gaat, wordt deze verfraaid met suiker, wat zorgt voor een zoete crunch. Bekend onder diverse namen zoals ruitjesvlaai of vakjesvlaai in verschillende regio's, weerspiegelt elke benaming de ambacht en traditie die kenmerkend zijn voor deze populaire lekkernij.

De kruimelvlaai, daarentegen, is te herkennen aan zijn kruimels op de bovenkant. Deze smaakvolle roomboterkuimels worden in de oven heerlijk knapperig, wat resulteert in een zachte, smaakvolle vlaai met een knapperige bite.

De Smaakvariaties bij Supervlaai

Bij Supervlaai.nl is er een breed scala aan smaakvariaties beschikbaar voor zowel de rastervlaai als de kruimelvlaai:

  • Abrikozen Raster: Een zoete traktatie met sappige abrikozen.
  • Abrikozen Kruimel: Dezelfde heerlijke abrikozenvulling, maar dan met knapperige kruimels.
  • Kersen Raster: Een klassieker met zoete en sappige kersen.
  • Kersen Kruimel: De perfecte combinatie van zoete kersen en knapperige kruimels.
  • Appel Kruimel: Een frisse appelvulling met heerlijke kruimels.
  • Appel Raster: De traditionele appelvlaai met een rasterpatroon.

Waarom Bestellen bij Supervlaai?

Bij Supervlaai.nl staan kwaliteit en authenticiteit voorop. Elke vlaai wordt ambachtelijk en vers bereid, zodat je altijd kunt genieten van de echte smaak van Limburg. Bovendien biedt Supervlaai een breed assortiment, waardoor er voor iedereen wel een favoriete vlaai te vinden is. En met de snelle levering, "Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis", kun je altijd rekenen op een verse traktatie voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag viert, gasten ontvangt of gewoon zin hebt in een heerlijk stuk vlaai bij de koffie, de rastervlaaien en kruimelvlaaien van Supervlaai.nl zijn altijd een goede keuze. Ontdek het zelf en trakteer jezelf op een stukje Limburgse traditie!

Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt