Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Kersen Rastervlaai

Geniet van de traditionele Limburgse Kersen Raster Vlaai, gevuld met volle, pitloze kersen en afgewerkt met een klassieke raster topping van knapperige suiker.

U kunt bestellen nadat u uw vestiging heeft gekozen:

  • Altijd vers, speciaal voor jou gemaakt;
  • Authentiek recept, ambachtelijk bereid;
  • Voor 12:00 besteld is morgen al genieten.

Kersen Rastervlaai

  • Bereid op Limburgse bodem.
  • Gevuld met volle, pitloze kersen.
  • Klassiek rasterpatroon topping met knapperige suiker.

Onze Kersen Raster Vlaai

Maak kennis met de Kersen Raster Vlaai, een overheerlijke traktatie rechtstreeks uit het hart van Limburg. Wat deze traditionele vlaai echt bijzonder maakt, is de authentieke combinatie van volle, pitloze kersen en een klassieke raster topping. Bij elke hap wordt u getrakteerd op de sappige zoetheid van de kersen, terwijl de knapperige suiker in de topping voor een verrassend contrast zorgt. Of u nu een fijnproever bent of gewoonweg houdt van lekker eten, deze vlaai zal u niet teleurstellen. De rijke en fruitige smaak van de kersen gecombineerd met de perfecte hoeveelheid zoetheid maakt dit tot een ware traktatie voor uw smaakpapillen. Bovendien is deze vlaai niet alleen heerlijk om zelf van te genieten, maar ook perfect om te delen met vrienden en familie. Stelt u zich eens voor: samen genieten van een stukje warme Kersen Raster Vlaai bij een kopje koffie of als dessert na een gezellig diner. Het zal gegarandeerd indruk maken!

Raster Kersenvlaai: Een Ode aan Traditie en Smaak

De Raster Kersenvlaai is een meesterwerk van bakkerskunst, waar elke component, van de heerlijke, pitloze kersen tot het zorgvuldig gevormde rasterpatroon, zorg draagt voor een onvergetelijke smaakervaring. Deze vlaai is het resultaat van een diepgewortelde passie voor bakken en een toewijding aan kwaliteit, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met de beste lokale ingrediënten. Bij elke hap proef je de rijke, fruitige essentie van de kersen, versterkt door de zoet-krokante topping die een uniek contrast vormt. Perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellig samenzijn of een feestelijke aangelegenheid, de Raster Kersenvlaai is gemaakt om te delen en te genieten. Laat je meevoeren door de authentieke smaken en vier elk moment met een stuk van deze uitzonderlijke vlaai.


Eigenschappen
Bodem
Kruimel/raster
Vulling
Kersen, Vruchten
Allergenen info

Gluten bevatende granen, Tarwe, Melk, Noten (schaalvruchten)

BodemKruimel/raster
VullingKersen Vruchten

Maak je feestje compleet

Abrikozen Rastervlaai
Abrikozen Kruimelvlaai
Kersen Kruimelvlaai
Appel Kruimelvlaai
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak