Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Bossche Bollen

Per 2 stuks. Verwen jezelf met de overheerlijke Bossche Bollen van Supervlaai! Deze delicatessen, ook wel bekend als chocolade bollen of sjeklade bollen, worden per 2 stuks verkocht en zijn perfect om te delen of om jezelf dubbel te verwennen.

U kunt bestellen nadat u uw vestiging heeft gekozen:

  • Altijd vers, speciaal voor jou gemaakt;
  • Authentiek recept, ambachtelijk bereid;
  • Voor 12:00 besteld is morgen al genieten.

Bossche Bollen

Ambachtelijk bereid volgens authentiek recept

Onze Bossche Bollen worden met liefde en vakmanschap gemaakt volgens een traditioneel recept uit het hart van 's-Hertogenbosch. Het authentieke karakter en de ambachtelijke bereiding maken elke bol tot een uniek kunstwerk:

  • Een luchtige, delicate soes als basis
  • Overvloedig gevuld met verse, romige slagroom
  • Bedekt met een rijke laag pure chocoladeglazuur

De perfecte balans tussen de zachte slagroom en de krokante chocolade maakt elke hap een ware beleving.

Een traditioneel meesterwerk uit 's-Hertogenbosch

De oorsprong van de Bossche Bol ligt in het pittoreske 's-Hertogenbosch, een stad die rijk is aan cultuur en culinaire tradities. De Bossche Bol is een grote, ronde soes die gevuld is met verse, romige slagroom en volledig bedekt is met een dikke laag pure chocoladeglazuur. Dit iconische gebakje is meer dan alleen een zoete lekkernij; het is een symbool van de rijke bakkersgeschiedenis van de stad.

Bij Supervlaai maken we onze Bossche Bollen volgens het traditionele recept, met een toewijding aan kwaliteit en smaak die generaties lang is doorgegeven. Elke bol is met zorg bereid, zodat je kunt genieten van een authentieke smaakbeleving.

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit

Wat onze Bossche Bollen echt onderscheidt, zijn de hoogwaardige ingrediënten die we gebruiken. Elke bol begint met een luchtige, delicate soes die perfect is gebakken om de juiste textuur en smaak te bereiken. De vulling bestaat uit verse, romige slagroom die met zorg is geklopt tot een lichte en luchtige consistentie. Tot slot is de soes volledig bedekt met een dikke laag pure chocoladeglazuur, die zorgt voor een rijke, intense chocoladesmaak die prachtig in balans is met de lichte soes en de romige vulling.

De perfecte balans van smaak en textuur

Het geheim van een perfecte Bossche Bol ligt in de balans tussen de verschillende elementen. De luchtige soes vormt de ideale basis, terwijl de romige slagroomvulling voor een heerlijk lichte en frisse smaak zorgt. De pure chocoladeglazuur voegt een rijke, decadente dimensie toe, waardoor elke hap een harmonieus samenspel van smaken en texturen biedt. Bij Supervlaai streven we naar perfectie in elke bol, zodat je kunt genieten van de ultieme smaakervaring.

Onze Bossche Bollen zijn perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag viert, een speciale gebeurtenis wilt markeren of gewoon zin hebt in iets lekkers, onze Bossche Bollen zijn altijd een goede keuze. Ze zijn verkrijgbaar per 2 stuks, wat ze ideaal maakt om te delen of om jezelf dubbel te verwennen. Ze zijn ook perfect als geschenk, een heerlijke traktatie die altijd in de smaak valt.

Bestellen bij Supervlaai

Het bestellen van onze Bossche Bollen is eenvoudig en snel. Bezoek onze website, selecteer de gewenste hoeveelheid en plaats je bestelling. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen in de winkel of om deze bij je thuis te laten bezorgen. We zorgen ervoor dat je Bossche Bollen zorgvuldig verpakt en vers bij je aankomen, zodat je kunt genieten van de ultieme smaakbeleving.

 

 


Eigenschappen
Vulling
Room
VullingRoom

Maak je feestje compleet

Verse Aardbeien Minivlaaitjes
Verse Aardbeien Slof
Aardbeienbavarois Slof
Bosvruchtenbavarois Vlaai
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak