Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Supervlaai 't Harde - De lekkerste vlaaien van de Veluwe

Ben je op zoek naar een lekkere vlaai of taart voor bij de koffie of thee op de Veluwe? Dan moet je zeker eens langskomen bij Supervlaai 't Harde! Met een uitgebreid assortiment aan vlaaien, taarten, klein gebak en macarons, schepijs en ijstaarten in de zomermaanden, is er voor elk wat wils.

Bestel bij deze vestiging   ❯

 

Waar vind je Supervlaai 't Harde?

Supervlaai 't Harde is gevestigd op Eperweg 12,de doorgaande weg van 't Harde. Dit is in de regio Noord-Veluwe, op een centrale locatie tussen de steden Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn. Vanuit deze steden ben je met de auto binnen 30 minuten bij onze vestiging.

Wat kan ik bestellen bij Supervlaai 't Harde?

Bij Supervlaai 't Harde vind je een uitgebreid assortiment aan vlaaien, taarten en klein gebak. Zo hebben we bijvoorbeeld de klassieke appeltaart, maar ook de Limburgse rijstevlaai of de frisse cheesecake citroen vlaai. Naast deze lekkernijen hebben we ook macarons in verschillende smaken, zoals aardbei, framboos en chocolade. In de zomermaanden hebben we bovendien schepijs en ijstaarten, perfect voor op een warme dag!

Hoe kan ik bestellen bij Supervlaai 't Harde?

Bij Supervlaai 't Harde kun je zowel online in onze webshop als fysiek in onze winkel bestellen. Ook kun je telefonisch je bestelling doorgeven. Wil je je bestelling thuisbezorgd hebben? Dan kun je deze via onze webshop plaatsen. Woon je in de regio? Dan bezorgen wij de bestelling gratis bij je thuis. Wil je de bestelling liever afhalen? Dan kun je deze bij onze vestiging in 't Harde ophalen.

Kom langs en geniet van ons overheerlijke gebak! Of bestel online, telefonisch of kom langs in de winkel en neem je lekkernijen mee naar huis. Wij verwelkomen je graag bij Supervlaai 't Harde!

 

Gepubliceerd op 28 april 2023

Meer blogs

19 januari

De beste vlaaien voor Verjaardagen en Traktaties

Lees blog
11 januari

Vlaaien van de toekomst: Nieuwe trends en smaken

Lees blog
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt