Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Supervlaai Bodegraven - Het Heerlijkste Gebak van Bodegraven

Ben je op zoek naar het lekkerste gebak in Bodegraven? Zoek niet verder! Supervlaai Bodegraven, gevestigd in Rijnhoek Plaza, is dé plek voor de meest smaakvolle vlaaien, taarten en ander gebak.

Bestel nu bij Supervlaai Bodegraven   ❯

Waarom kiezen voor Supervlaai Bodegraven?

Supervlaai Bodegraven is niet zomaar een bakkerij. Het is onderdeel van Bonjour deli Plaza, een bekende naam in Rijnhoek Plaza. Hier vind je een exclusief assortiment aan vlaaien, taarten en klein gebak, allemaal vers en ambachtelijk bereid. Met de hoogste kwaliteit ingrediënten en traditionele recepten, garanderen we de beste smaakervaring voor onze klanten.

Een Groot Assortiment om van te Watertanden

Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende vlaaien, waaronder de geliefde Limburgse vlaaien en diverse seizoensgebonden vlaaien. Of je nu zin hebt in een klassieke kersenvlaai, een luxe chocoladevlaai of een heerlijke slagroomtaart, bij Supervlaai Bodegraven vind je het allemaal.

Hoe Bestel Je bij Supervlaai Bodegraven?

Het bestellen van je favoriete gebak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt online bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop, fysiek in de winkel of zelfs telefonisch. Bestellingen kunnen worden afgehaald bij onze vestiging in Rijnhoek Plaza of, voor extra gemak, bij je thuis worden bezorgd.

Bezoek Ons Vandaag Nog!

Kom langs bij Supervlaai Bodegraven in Rijnhoek Plaza en ontdek ons uitgebreide assortiment. Of je nu een traktatie zoekt voor een speciale gelegenheid of gewoon zin hebt in een heerlijk stuk gebak bij de koffie, wij staan voor je klaar. Bestel vandaag nog en proef het verschil!

Gepubliceerd op 1 oktober 2023

Meer blogs

19 januari

De beste vlaaien voor Verjaardagen en Traktaties

Lees blog
11 januari

Vlaaien van de toekomst: Nieuwe trends en smaken

Lees blog
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt