Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Oma's Vlaai: Een Traktatie met Gouden Bekroning

Laat je verrassen door de heerlijke smaken van Oma's Vlaai. Deze unieke vlaai is gemaakt op een knapperige harde wenerbodem en is gevuld met een verfrissende rabarber compote, ook wel bekend als herfstcompote. Hoewel rabarber bekend staat om zijn intense smaak, is de rabarbersmaak in deze vlaai perfect in balans gebracht, waardoor het niet overheersend is. Dit maakt Oma's Vlaai een traktatie die voor iedereen toegankelijk is. Bovenop de compote wordt een royale laag Zwitserse room aangebracht, die zorgt voor een romig en zijdezacht element. Maar dat is nog niet alles - Oma's Vlaai wordt ook versierd met heerlijke hazelnoot-schuimblokken. Deze knapperige en zoete toevoeging geeft de vlaai een extra dimensie aan smaak en textuur. En alsof dat nog niet genoeg was, wordt Oma's Vlaai afgemaakt met een dun laagje kaneelpoeder. Dit subtiele vleugje kaneel voegt net dat beetje specerij toe aan de vlaai, waardoor het geheel nog meer diepgang krijgt.

Een Knapperige Harde Wenerbodem als Basis

Oma's Vlaai begint met een knapperige harde wenerbodem, die een stevige basis biedt voor alle heerlijke smaken die komen gaan. Deze bodem wordt bereid volgens traditioneel recept en zorgt voor een perfecte textuur en structuur.

Een Verfrissende Rabarber Compote als Vulling

De vulling van Oma's Vlaai bestaat uit een frisse rabarber compote, ook wel bekend als herfstcompote. Rabarber staat bekend om zijn intense smaak, maar in deze vlaai is de rabarbersmaak perfect in balans gebracht, waardoor het niet overheersend is. Dit maakt Oma's Vlaai toegankelijk voor iedereen, zelfs voor diegenen die normaal gesproken geen fan zijn van rabarber.

Zwitserse Room: Romig en Zijdezacht

Bovenop de rabarber compote wordt een royale laag Zwitserse room aangebracht. Deze romige en zijdezachte vulling zorgt voor een heerlijke smaaksensatie en voegt een extra dimensie toe aan de vlaai.

Hazelnoot-schuimblokken voor Een Knapperige Topping

Oma's Vlaai wordt vervolgens versierd met overheerlijke hazelnoot-schuimblokken. Deze knapperige en zoete toevoeging geeft de vlaai niet alleen een verrukkelijke textuur, maar voegt ook een subtiele nootachtige smaak toe.

Een Vleugje Kaneelpoeder Voor Diepgang

Als laatste wordt Oma's Vlaai afgemaakt met een dun laagje kaneelpoeder. Dit subtiele vleugje kaneel voegt net dat beetje specerij toe aan de vlaai, waardoor het geheel nog meer diepgang krijgt.

Een Gouden Bekroning

Oma's Vlaai heeft als kers op de taart een gouden bekroning ontvangen van het Bakkers Gilde. Deze prestigieuze erkenning is een bewijs van de uitmuntende kwaliteit en smaak van deze vlaai. Het Bakkers Gilde erkent alleen de allerbeste ambachtelijke producten, en Oma's Vlaai heeft laten zien dat het aan al hun strenge criteria voldoet.

Gepubliceerd op 24 december 2023

Meer blogs

19 januari

De beste vlaaien voor Verjaardagen en Traktaties

Lees blog
11 januari

Vlaaien van de toekomst: Nieuwe trends en smaken

Lees blog
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis