Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Aardbeien Bolgebakjes

Ontdek de verleidelijke charme van ons Aardbeien Bolgebakje: een knapperige sloffenbodem met een laagje frisse aardbeiencompote, bekroond met zijdezachte aardbeienbavaroise, omhuld in een krokant jasje van witte chocolade. Per 2 stuks.

U kunt bestellen nadat u uw vestiging heeft gekozen:

  • Altijd vers, speciaal voor jou gemaakt;
  • Authentiek recept, ambachtelijk bereid;
  • Voor 12:00 besteld is morgen al genieten.

Aardbeien Bolgebakjes

  • Sloffenbodem: De stevige, smaakvolle basis die een aangename textuur toevoegt.
  • Aardbeienbavaroise: Een luchtige, romige vulling met de frisse smaak van zomerse aardbeien.
  • Witte chocolade: Een knapperige buitenlaag die zorgt voor een rijke en zoete afwerking.

Aardbeien gebakje

Het Aardbeien Bolgebakje van Supervlaai is een ware traktatie voor de zintuigen, perfect als je op zoek bent naar iets speciaals om je dag op te fleuren of om een speciale gelegenheid te vieren. Dit kunstwerkje begint met een stevige, ronde sloffenbodem, bekend om zijn heerlijke textuur en smaak die alleen maar beter wordt door de laag aardbeiencompote die er zorgvuldig op wordt gesmeerd. De compote, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aardbeien, zorgt voor een friszure kick die perfect in balans is met de zoete ondergrond.

Daarbovenop pronkt een royale toef aardbeienbavaroise, luchtig en rijk, een fluweelzachte omhelzing van fruitige romigheid die in je mond smelt. Maar het echte magische moment komt wanneer het gebakje een bad neemt in de witte chocolade. De chocolade zet zich als een glanzende pantser om de bavaroise, waardoor het geheel transformeert in een ronde bol van genot.

Als laatste wordt het Bolgebakje versierd met sierlijke strepen van roze chocolade Dit gebakje is niet alleen een toonbeeld van de ambachtelijke kwaliteit waar Supervlaai bekend om staat, maar ook van de innovatie en creativiteit die in onze bakkerij heerst. Elk hapje is een ervaring: van de krokante bodem tot de zachte bavaroise, en uiteindelijk de knapperige chocolade buitenlaag.

Dit heerlijke gebakje past bij elke gelegenheid en is de perfecte manier om jezelf of iemand anders te verwennen. Bestel nu jouw Aardbeien Bolgebakje en ervaar de unieke combinatie van texturen en smaken!


Eigenschappen
Vulling
Bavaroise, Vruchten, Room
Allergenen info

Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Pistachenoten, Lupine, Lactose, Rundvlees-gelatine.

VullingBavaroise Vruchten Room

Maak je feestje compleet

Moederdag Cheesecake Vlaai
Moederdag Slagroomtaart Rond
Moederdag Donuts
Verse Aardbeien Minivlaaitjes
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak