Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Winkelmand

Er staan op dit moment geen producten op je bestellijst.

Supervlaai Zeewolde

Contactgegevens

Raadhuisstraat 31
3891 EB Zeewolde

BTW nummer: NL853205498B01
KVK: 58845631
Supervlaai Zeewolde maakt deel uit van Koffiehuis De Oude Bieb en bevindt zich op Raadhuisstraat 31 in het centrum van Zeewolde. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan vlaaien, klein gebak en Belgische bonbons.

Bestel bij Supervlaai Zeewolde   ❯

Koffiehuis De Oude Bieb is een unieke en bijzondere combinatie van koffiehuis en vintage winkel. Voel je welkom en thuis. Geniet van al het lekkers van onze kaart. Samen, om gezellig bij te kletsen of een spelletje te doen. Of alleen, met een mooi boek in één van onze comfortabele fauteuils. Kijk je ogen uit in onze gezellige huiskamer met sfeervolle vintage inrichting en spullen uit grootmoeders tijd.

Koffiehuis De Oude Bieb is ook een fijne en inspirerende plek om te flexwerken. Voor een paar uur, een dagdeel of de hele dag. Je kunt gratis gebruikmaken van onze Wifi. Je kunt bij ons ook 1, 2 of meer tafels reserveren, overdag of ’s avonds. Redenen genoeg. Bijvoorbeeld:

- Gezellig eten en drinken met elkaar
- Een overleg in huiskamersfeer
- Vier bij ons ontspannen je verjaardag!
- Jubilea, met warm en/of koud buffet
- Vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Vlaaien bij Supervlaai Zeewolde

Bij Supervlaai Zeewolde staat de vlaai centraal in onze bakkerstraditie. Onze ambachtelijke vlaaien worden dagelijks vers bereid en zijn afkomstig uit de rijke bakkerstraditie van het zuiden van Nederland. Elke vlaai wordt pas gemaakt nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst, waardoor je gegarandeerd een ongekend verse ervaring hebt. Of je nu kiest voor de klassieke Kersen Kruimelvlaai of de luxueuze Brownievlaai Deluxe, elke vlaai vertelt een eigen verhaal van traditie en vernieuwing. Bezoek ons in Zeewolde en proef de authentieke smaken die elke hap een feest maken.


Taarten voor elke gelegenheid

In Zeewolde maakt Supervlaai taarten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook een visueel spektakel bieden. Van verjaardagen tot jubilea, onze taarten vormen het hoogtepunt van elke viering. Onze Slagroomtaart, rijk versierd met verse room en vruchten, is een populaire keuze. Voor iets unieks bieden wij Fototaarten, waarbij jouw persoonlijke afbeeldingen niet alleen sentimentele waarde toevoegen, maar ook een heerlijke traktatie zijn. Kom langs bij Supervlaai Zeewolde waar creativiteit en smaak samenkomen in elke taart.


Gebak assortiment

Het klein gebak assortiment van Supervlaai Zeewolde is perfect voor die intieme koffiemomenten of als verfijnde afsluiter van een maaltijd. Onze selectie varieert van de decadente Bossche bollen tot de delicate Petit fours. Elk stuk gebak is een kunstwerk, zorgvuldig bereid met aandacht voor detail. Of je nu een klein feestje hebt of gewoon een momentje voor jezelf wilt vieren, ons gebak assortiment in Zeewolde biedt voor ieder wat wils.


Fototaarten - Persoonlijk en Perfect

Onze fototaarten bij Supervlaai Zeewolde zijn de perfecte manier om speciale momenten te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een bedrijfsevenement, een fototaart voegt een persoonlijk tintje toe dat gasten niet zullen vergeten. Upload eenvoudig je foto en onze bakkers zorgen voor een prachtige en smakelijke creatie. Elke fototaart is een combinatie van jouw herinneringen en onze bakexpertise, waardoor elk evenement nog specialer wordt.


Macarons - Kleurrijk en Kraakvers

Macarons bij Supervlaai Zeewolde zijn een feest van kleur en smaak. Deze kleine, ronde lekkernijen zijn perfect voor bij de koffie of als deel van een feestelijk dessert. Elk macaron is een meesterwerkje, gemaakt met de fijnste ingrediënten en beschikbaar in een scala van smaken - van de klassieke vanille en chocolade tot avontuurlijke smaken zoals passievrucht en pistache. Kom langs en laat je verrassen door onze kleurrijke en smaakvolle macarons.

Hoe je gemakkelijk kunt bestellen bij Supervlaai Zeewolde

Supervlaai Zeewolde biedt diverse handige opties om het bestellen van jouw favoriete vlaaien en taarten zo eenvoudig mogelijk te maken. Bezoek onze winkel in het centrum van Zeewolde aan de Raadhuisstraat 31, bestel telefonisch of plaats je bestelling via onze online webshop. Alle bestellingen, of je nu kiest voor een klassieke Limburgse vlaai of een gepersonaliseerde fototaart, kunnen de volgende dag al afgehaald worden in onze winkel of worden direct bij jou thuis bezorgd. Met Supervlaai Zeewolde geniet je altijd van dagverse lekkernijen met optimaal gemak, perfect voor elke gelegenheid.


Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Vlaaien

Populaire vlaaien

Wenerbodem
Oma's Vlaai
Vlaaien
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak
Elke dag vers, speciaal voor jou gemaakt
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 50 soorten vlaaien, taarten en gebak