×

Ondernemer worden bij Supervlaai

Zelf ook supervlaai ondernemer worden?

Supervlaai, het andere vlaaien concept voor echte ondernemers.

Supervlaai is een vlaaienspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment dagverse luxe vlaaien en een sfeervolle coffee corner.

De ondernemers van Supervlaai hebben hun krachten gebundeld in de Vereniging Supervlaai Licentienemers, heeft een eigen dagelijks bestuur die voor 100 procent bestaat uit Supervlaai ondernemers, gekozen door de leden. (voorzitter Johnny van Lit Supervlaai Vught)

Het bestuur houdt zich naast het runnen van hun eigen onderneming bezig met: - Product ontwikkeling (Gerard Krabbendam Supervlaai Helmond) - Marketing (Henk Junte Supervlaai 't Harde) - Inkoop en financieel beheer van de vereniging penningmeester (Geert Maarten Vriends Supervlaai 's Hertogenbosch)

Zo is er een product ontwikkelingsteam actief, in samenwerking met de bakkerij om er voor te zorgen dat de kwaliteit en smaak van vlaaien de beste zijn van Nederland.

De marketing draagt zorg voor de webshop, assortimentsfolders, bestelformulieren, POS materialen en marketing campagnes.

De inkoop zorgt ervoor dat we gezamenlijk voordelig verpakkingen, koffie e.d. kunnen inkopen.

Zoals u ziet is er binnen de formule een grote zelfstandige inbreng van de ondernemers mogelijk en waarbinnen de ondernemer vooral ondernemer kan zijn.

De Supervlaai formule is onderscheidend in haar branche. Want naast een zeer uitgebreid assortiment ambachtelijke Limburgse vlaaien beschikt (bijna iedere) winkel ook over een gezellige coffee corner. Hier kan de klant zich tegoed doen aan een assortiment warme en koude dranken, genieten van een heerlijke vlaaipunt, lekker vers belegde broodjes, schepsnoep,  bonbons, losse koffie en thee verkoop, biologische producten en bij een aantal van onze winkels is Italiaans schepijs te koop in de zomer.

U als ondernemer kunt dus naast de verkoop van vlaaien kiezen voor verschillende modules die uitgewerkt worden aangeboden door de vereniging zoals, belegde broodjes, bonbons, Italiaans schepijs, bonbons, koffie/thee, schepsnoep enz. uiteraard mag u dit ook zelf invullen.

Als Supervlaai ondernemer bent u de belangrijkste factor in de formule waarbij uw ondernemerschap een grote rol speelt in het succes van uw winkel. U bent en blijft zelfstandig ondernemer en profiteert van de professionele sterke Supervlaai formule waarbij de kennis van al uw collega's via de vereniging ter beschikking staat.

Heeft u plannen om uw eigen geld te verdienen in uw eigen vlaaienwinkel? Supervlaai zoekt enthousiaste ondernemers, bent u enthousiast, heeft u ondernemersbloed en wilt u profiteren van de voordelen van een franchiseformule maar niet met handen en voeten gebonden zijn?

Beschikt u daarnaast ook over doorzettingsvermogen en wilt u verantwoordelijk zijn voor uw eigen inkomen? Dan bent u wellicht de persoon waar Supervlaai naar op zoek is.Voor verschillende plaatsen in Nederland zijn wij op zoek naar deze ondernemers. Er is ook een mogelijkheid om "shop in shop" supervlaai toe te voegen aan uw bestaande assortiment. 

We helpen uw graag met het opzetten van uw ondernemersplan, exploitatiebegroting, vergunningen aanvraag en  financieringsaanvraag, waarbij u het werk doet en wij u begeleiden. Tevens zorgen wij voor een gedegen stage in een Supervlaai vestiging en hulp bij de eerste dagen van de opening van uw eigen winkel. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johnny van Lith . Voorzitter van de Vereniging Supervlaai Licentienemers en kent alle 'ins en outs" van een vlaaienwinkel. Samen met hem kunt u uw wensen bespreken en zal er gekeken worden of wij samen uw wensen werkelijkheid kunnen laten worden. Bereikbaar op telefoonnummer: 073 656 16 50 of vught.marktveldpassage@supervlaai.nl

SUPERVLAAI, NIET VOOR NIETS OP ALLE PUNTEN DE BESTE!!!

 

Bezorgen
thuis of op het werk
Elke dag vers
dageijks dagvers geleverd
Voor 12 uur besteld
is morgen in huis
Copyright Supervlaai Nederland